Zvijezda

ZVIJEZDA KOKOSOVA MAST Dašak egzotike i zdravlja u pripremi tradicionalnih zalogaja

Gurmani, ljubitelji zdrave prehrane, domaćice, zaposlene majke i ostali – iz tvornice dobrih okusa stiže novi proizvod – Zvijezda kokosova mast.

Bez obzira jeste li odlučili pržiti slasni odrezak na naglo, pirjati povrće ili obitelj razveseliti pečenom piletinom, Zvijezda kokosova mast osigurat će vrijednost i očuvanje svih hranjivih i zdravih sastojaka pripremljene hrane. Neutralnog je mirisa i okusa te  se savršeno sljubluje uz slasne kombinacije.

U tropskim zemljama kokosova je mast već tisućama godina prava kulinarska zvijezda zbog savršenog omjera masnih kiselina, pri čemu oko dvije trećine njena sastava čine trigliceridi koje imaju blagotvorni utjecaj na probavni sustav. Kokosova mast sadrži visoki udio lauronske i kaprilne kiseline koje idu u jetru te služe kao brzi izvor energije, blagotvorno djeluju na srce i krvne žile te ubrzavaju metabolizam, a pogodno djeluju na kosu i kožu.

“Veseli nas što svojim potrošačima još jednom možemo predstaviti moderan proizvod. Kokosova mast u Zvijezdi je nastala kao odgovor na njihove potrebe pa vjerujemo da će vrlo brzo postati omiljeni proizvod za prženje, pečenje i isprobavanje tradicionalnih recepata na novi način”, izjavila je Marina Knežević, direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Zvijezdinu kokosovu mast pronaći ćete u modernoj ambalaži u pakiranju od 250 grama u hladnjaku svoje omiljene trgovine, a preporučuje se i da je kod kuće čuvate na hladnom, jer se namirnica nalazi u krutom obliku, a pri temperaturama iznad 25 stupnjeva Celzijevih nakon određenog će vremena prijeći u tekuće stanje.

Zvijezdina kokosova mast na visokim temperaturam ne gubi svoja blagotvorna svojstva, odličan je izbor i za sve osobe koje imaju problema s viškom kilograma, jer organizmu omogućava da dulje vrijeme održi osjećaj sitosti.

Komentiraj