WESTGATE Shopping City

WESTGATE Radionice i mnoštvo predstava za najmlađe tokom svibnja i lipnja

Ovog proljeća sve malene posjetitelje WESTGATE Shopping Cityja očekuje mnoštvo predstava i kreativnih radionica.

Pripremite se na opuštajuće trenutke u kojima će jednako uživati svi članovi obitelji.

Mališane u četvrtak, 11. svibnja, očekuje kreativna radionica ‘Buket prekrasan za Majčin dan’. Uz pomoć animatora djeca će naučiti kako izraditi unikatni buket.

Kreativne radionice održavaju se u prostoru najveće igraonice zatvorenog tipa u Hrvatskoj – Kid’s World – koja na prostoru od oko četiri tisuće četvornih metara nudi sve što mališani vole – igru, skakanje, vrisku i galamu. Među najmodernijim uređajima i spravama za igru su vulkani za penjanje, fun shooter arena…

U četvrtak, 25. svibnja, mali umjetnici svoj talent mogu izraziti na radionici Akvarij od tanjura. Ribice svih boja i oblika zaplivat će uz pomoć mašte u improviziranom akvariju kojeg svaki kreativac može ponijeti sa sobom.

U predstavama djeca i roditelji mogu uživati već od nedjelje 14. svibnja u 16 sati uz predstavuZnakovi za najmanje’. Već sljedeći vikend, 21. svibnja, isto u 16 sati i djeca i odrasli se mogu podsjetiti na poučne životne mudrosti iz predstave ‘Basne’.

Zabava se nastavlja i 11. lipnja kad će biti izvedena predstava ‘Ninin svijet mjehurića’, u istom terminu u 16 sati.

“Predstojeći vikendi u Westgateu bogati su posebnim događanjima pri čemu nismo zaboravili naše juniore. Donosimo dječje predstave u kojima će uživati cijele obitelji. Na kreativnim radionicama pripremamo se za ljeto. Puno veselih trenutaka i dječjih osmijeha očekuju nas u svibnju i lipnju“, izjavila je voditeljica marketinga Westgatea, Erna Žganjar.

Više informacija pogledajte na:

· www.westgate-shopping.com
· www.facebook.com/WestgateShoppingCityZagreb

Komentiraj