EPA/FILIP SINGER

VIDEO: ŠTO TO RADI RONALDO? Novinaru umjesto odgovora bacio mikrofon u jezero

Cristiano Ronaldo nije na najbolji način započeo Europsko prvenstvo u Francuskoj, nakon dva kola Portugal ima svega dva boda na kontu, a Ronaldo je protiv Austrijanaca i promašio kazneni udarac. Portugal i dalje može u osminu finala, ali može i ispasti s EURO-a već u grupnoj fazi natjecanja. Posljednju utakmicu igraju večeras od 18 sati protiv vodeće Mađarske (koja ima četiri boda).

Prilikom šetnje reprezentativaca po Lyonu, Portugalcima su prišli novinari i postavili im nekoliko pitanje. Upitan je li spreman za večerašnji ogled protiv Mađarske, odgovor Ronalda iznenadio je apsolutno sve. On je, naime, iz ruku novinara uzeo njegov mikrofon i bacio ga u jezero pokraj kojeg su se nalazili. Apsolutno ekstremna i bizarna reakcija nogometaša Real Madrida.

https://www.youtube.com/watch?v=TzjEANa7Hh8

Još uvijek ne znamo razlog nevjerojatne reakcije 31-godišnjeg portugalskog kapetana, ali znamo da je posljednjih godina Ronaldo u ne baš najboljim odnosima s portugalskim medijima.

U slučaju večerašnje pobjede protiv Mađarske, Portugal bi mogao završiti i na prvom mjestu, ukoliko im drugi rezultati budu išli u prilog.

Komentiraj