VIDEO: Bilić podsjetio Matthäusa na slavlja Hrvatske protiv Nijemaca

Screenshot/YouTube

Bivši hrvatski izbornik i trenutni trener West Hama Slaven Bilić ljeto provodi kao komentator engleske televizije ITV. Nakon jučerašnje fantastične pobjede ‘Vatrenih’ nad aktualnih europskim prvakom Španjolskom, Bilić je bio presretan.

Uz Bilića, u studiju ITV-a nalazio se i Lothar Matthäus, legendarni njemački nogometaš. I on je nahvalio hrvatsku reprezentaciju i igru, ali i istaknuo kako to nije ništa novo. “Hrvatska je oduvijek imala fantastične igrače”, kazao se prisjetivši se bolnog njemačkog poraza od Hrvatske 1998. godine. Ipak, Matthäus se nije mogao sjetiti točnog rezultata.

Slaven Bilić pokazao mu je prstima točan rezultat – 3:0. “Znam, bio sam tamo”, rekao je Bilić čiju su reakciju svi u studiju popratili smijehom. Matthäusu je to bilo posljednje Svjetsko prvenstvo u karijeri, a Hrvatska je upisala jednu od najslavnijih pobjeda u povijesti.

Prisjetio se Matthäus i one 2008. godine i novog njemačkog poraza od Hrvatske. I tu mu je pripomogao Bilić, prstima ga podsjećajući na rezultat te utakmice. Bio je Bilić i na toj utakmici, ali ovoga puta ne u ulozi igrača, već hrvatskog izbornika. Hrvatska je tada slavila 2:1.

Komentiraj