[quote_box_center]

  • Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker pola sata nakon utakmice Rijeke i Dinama sazvao je konferenciju za medije
  • Izjavio je da će Izvršnom odboru HNS-a predložiti da se utakmica s Italijom 12. lipnja igra u Splitu
  • Predsjednik HNS-a želi da Split dobije i utakmicu s Bugarskom koja će se odigrati 10. listopada

[/quote_box_center]

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker pola sata nakon utakmice Rijeke i Dinama sazvao je konferenciju za medije na kojoj je izjavio da će Izvršnom odboru HNS-a predložiti da se utakmica s Italijom 12. lipnja igra u Splitu.

– Damir Vrbanović i Zorislav Srebrić krenut će u Split vidjeti što se može učiniti, a nadam se i da Uefa neće raditi probleme budući da je domaćinstvo potrebno prijaviti 120 dana ranije. No, kao član Izvršnog odbora Uefe učinit ću sve u svojoj moći da nam to ne bude prepreka, ako je potrebno ići ću u Nyon i osobno se založiti za promjenu domaćina utakmice – naglasio je Šuker.

Bolji odnosi s Hajdukom i Splitom

Osim utakmice s Italijom, predsjednik HNS-a želi da Split dobije i utakmicu s Bugarskom koja će se odigrati 10. listopada.

– Vjerujem da ovo može biti ključan korak u uspostavljanju konstruktivne komunikacije s Hajdukom i Splitom. Cilj nam je zajedništvo hrvatske nogometne obitelji u kojoj Hajduk ima važnu ulogu. Nadam se da će i druga strana prepoznati dobru volju i da ćemo kroz ove dvije utakmice u Splitu izgraditi temelje kvalitetne suradnje u budućnosti – zaključio je Šuker.

Komentiraj