Zagreb News
Decoration icon

Zagreb

Uslijed prevrtanja terenca poginuo jedan policajac

Autor:

04.10.2023. Zagreb - Na terenu uz nasip, kraj Priobalne ceste oko 13 sati prevrnuo policijski terenac u kojem su bila cetiri policajca Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Iz za sada neutvrđenih razloga se na terenu uz nasip, kraj Priobalne ceste prevrnuo policijski terenac u kojem su bila četiri policajca.

Do nesreće je došlo u 12,44 sati tijekom provođenja obuke vožnje specijalnog vozila „Polaris“ na nasipu uz rijeku Savu, u blizini Jankomirskog mosta, objavila je policija.

Policijski službenici su uslijed prevrtanja vozila ozlijeđeni te su na mjesto događaja upućena Hitna medicinska pomoć i vatrogasci.

Svi policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoć, a jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, dok se ostala trojica, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti.

“Obitelji poginulog policijskog službenika izražavamo najiskreniju sućut te ćemo im pružiti svu potporu”, javili su iz policije.

Na mjestu događaja obavit će se očevid kojim će rukovoditi nadležno državno odvjetništvo (Općinsko kazneno državno odvjetništvo), javlja N1.

Nesreća na Jankomiru: Prevrnuo se terenac s četiri policajca

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.