UMIRILI NAVIJAČE Nova vlast u Dinamu odgovorila medijima: ‘Svjesni smo odgovornosti koju smo dobili’

Autor:

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Jutro nakon još jedne pobjede u 1. HNL, s kojom su nastavili lov na vodeću Rijeku, Dinamo je objavio priopćenje u kojem se osvrće na financijsku situaciju u klubu. 

Ono što je zanimljivo je da je priopćenje potpisao Dubravko Skender, dopredsjednik kluba, a ne Velimir Zajec kao predsjednik. To jasno govori o tome kako je nova vlast u Dinamu jasno razdvojila glavne i najvažnije sektore za koje su zaduženi različiti odbori.

Podsjetimo, Dinamo je jučer slavio protiv Gorice 2:0 te ponovno smanjio zaostatak za Rijekom na pet bodova, a u srijedu će u zaostaloj utakmici protiv Varaždina na Maksimiru imati priliku smanjiti zaostatak na svega dva boda.

SKROMNOST JE VRLINA Kovačić dobio nagradu za igrača utakmice, pa hvalio Gvardiola: ‘Njegov gol je ljepši’

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Nastavno na medijske napise o financijskom stanju u Dinamu želimo svim članovima i navijačima kazati kako klub nije ni u kakvoj zabrinjavajućoj situaciji. Zatečeno stanje nakon prvih demokratskih izbora zahtjeva naše odgovorno ponašanje koje je primjetno od prvog dana stavljanjem brojnih tema vezanih uz financije kluba na same sjednice Izvršnog odbora, a potom i konstruktivnim raspravama na tim istim sjednicama.

Proaktivnom komunikacijom prema svim dionicima pokazujemo da imamo jasni tok priljeva sredstava, ali i da imamo rješenja za konsolidiranje kluba kako u financijskoj, tako i u organizacijskoj domeni.

Svjesni smo odgovornosti koju smo dobili od članova kluba koji su nas izabrali da vodimo Dinamo u maniri dobrih gospodarstvenika u idućih četiri godine.

Po potrebi sve važne informacije na ovu temu iskomunicirat ćemo s javnošću, a do tada pozivamo sve članove i navijače da podrže naše igrače u nastavku pobjedničkog niza već u srijedu protiv Varaždina na putu do obrane naslova prvaka Hrvatske i pobjede u finalu Kupa”, navodi se u priopćenju.

VELIKAN IGRE Pogledajte trenutak za pamćenje: Modrić krenuo izlaziti iz igre pa ostao iznenađen reakcijom publike

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.