UDOVICA KOBE BRYANTA PREKINULA ŠUTNJU: “Potpuno smo shrvane naglim gubitkom”

Supruga tragično poginulog Kone Bryanta, Vanessa Bryant, prekinula je šutnju i tri dana nakon pada helikoptera u kojoj su poginuli njen suprug i 13-godišnja kći Gianna oglasila se na Instagramu porukom uz koju je objavila zajedničku obiteljsku fotografiju.

Kobe Bryant i Gianna, čiji je nadimak bio Gigi, poginuli su u nedjelju kada se helikopter u kojemu su letjeli na turnir u ženskoj košarci na Mamba Sports Academyju zbog magle zabio u brdo sjeverozapadno od Los Angelesa. Poginulo je svih devet osoba koje su bili na letu. Uzrok nesreće još se istražuje.

“Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima.

Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea – divnoga oca naše djece – i moje predivne, mile Gianne – tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri.

Posve smo slomljene i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene; intimno dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol.

Utjehu nalazim u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako duboko voljeni. Izvanredno smo blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti”, napisala je Vanessa.

Poručila je svima koji žele ‘nastaviti nasljeđe Kobea i Gianne u sportovima za mlade’ posjete stranicu MambaSports Foundation.org..

Komentiraj