Trojica privedenih zbog brutalnog napada na zaštitara u požeškoj diskoteci

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Požeška policija pritvorila je trojicu napadača od 20, 28 i 30-godina koji su u četvrtak  u ugostiteljskom objektu u Požegi napala dvojicu muškaraca od 20 i 47 godina, pri čemu je 47-godišnjak zadobio teške ozljede glave, a 20-godišnji mladić je lakše ozlijeđen.

Napad se dogodio u četvrtak rano ujutro oko 3,50 sati u diskobaru u Cehovskoj ulici. Dvadesetogodišnji mladić je lakše ozlijeđen, a  47-godišnji zaštitar je zbog teških ozljeda najprije prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi, a onda je zbog težine ozljeda glave prevezen u Opću bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je smješten u šok-sobu.

Napadači su hrvatski državljani,  20-godišnjak i  28-godišnjak s područja Kaptola te 30-godišnjak s područja Požege. U kriminalističkoj istrazi pretražene su njihove obiteljske kuće, pri čemu je kod 20-godišnjaka pronađeno rasprskavajuće streljivo za koje je utvrđeno da ga neovlašteno posjeduje njegov 23-godišnji brat, dok su kod 30-godišnjaka pronašli marihuanu te stabljiku cannabis marihuane, navode iz Policijske uprave požeško-slavonske.

Sva trojica napadača su predana pritvorskom nadzorniku i protiv njih slijedi kaznene prijave za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda, također protiv 30-godišnjaka slijedi kaznena prijava  za proizvodnju i promet drogama, a protiv 23-godišnjaka  kaznena prijava za posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari.

Komentiraj