ŠTROMAR BANDIĆU “Za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je ranije danas, komentirajući mogućnost da će mu Ministarstvo graditeljstva ministra Predraga Štromara “minirati” GUP, ustvrdio:

“Ne razmišljam o ministru Štromaru, bolje je da on razmišlja o gradonačelniku jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti, ali neka svatko radi svoj posao, nitko ne treba strahovati, a gradonačelnik još manje. Dok se ne razbole ili ne počnu kihati zastupnici Stranke rada i solidarnosti oni su (ministri op.a.) na funkciji, ako bi zastupnici otišli na ručak jedan petak kada sa glasa više nisu ministri.”

Navečer je Štromar na facebooku odgovorio:

” Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje . Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba baviti svojim poslom. Njegove službe, kako je i sam rekao, trebaju riješiti 9000 primjedbi na GUP, a na Ministarstvu je da, kad prijedlog GUP-a dođe, provjerimo je li u skladu sa Zakonom.

A ako su njegovi zastupnici prehlađeni, mogu preporučiti Lupocet ili Maxflu, za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka”, recept je napisao Štromar.

Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje 😃Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba…

Posted by Predrag Štromar on Wednesday, August 14, 2019

Komentiraj