Patrik Macek/PIXSELL

SINČIĆ NAJAVIO KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA KARLOVCA “Neću prepustiti grad bez borbe”

Čelnik Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić najavio je u nedjelju kako će se kandidirati za gradonačelnika Karlovca.

“Kad prošećete svojim rodnim gradom i osvrnete se oko sebe, možete li reći da je to isti grad od prije nekoliko godina? Moj Karlovac zasigurno nije. Iako je pretpio strahovita ratna stradanja, iako je cijela moja obitelj, od djeda do oca, sudjelovala u obrani zemlje, nikad kao sada nisam osjetio toliko malodušnosti i toliko straha. Iako je to grad na 4 predivne rijeke, na sjajnom prometnm čvorištu cijele zemlje, nema što nije propalo”, napisao je Sinčić na Facebooku.

Navodi kako su karlovačke tvornice uništene, nema mladih, a djeca se ne rađaju. ” A moj bivši ravnatelj gospodin Mandić, koliko čujem HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Karlovca, kaže: “Kome se ne sviđa, neka se odseli.” Neće ići, ravnatelju”, dodaje.

Sinčić je najavio kako će se boriti za svoj grad, jednakim žarom kojim se bori za svoju zemlju, svoj narod i obitelj. “Karlovac više neće imati kandidate za gradonačelnika samo iz HDZSDP-ove kuhinje. Kao što sam najavio jučer u Večernjem, budite sigurni da neću prepustiti grad bez borbe, Karlovac se još uvijek može spasiti. Vidimo se na sučeljavanjima”, zaključio je Sinčić.

Komentiraj