Marko Lukunic/PIXSELL

RAKITIĆ PORUČIO Mi smo ovdje da igramo za svoju reprezentaciju, čast nam je nositi taj dres

Hrvatski reprezentativci u utorak će od 20:45 sati na Malti tražiti posljednju pobjedu, koja bi uz pozitivan rezultat iz Rima, Hrvatskoj donijela izravan plasman na Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Josip Pivarić u ponedjeljak je izrazio zadovoljstvo svojim nastupom protiv Bugarske, ali pohvalio je i igru cijele momčadi. “Dobro smo odradili utakmicu, ali to je tek polovica puta”, kaže Dinamovac. u utakmicu s Maltom, dodaje, treba ući maksimalno ozbiljno, poštujući protivnika.

Prvi reprezentativni vratar Danijel Subašić ističe kako je atmosfera dobra. “Uvijek je bila dobra, samo smo na zadnjem okupljanju one dvije utakmice odigrali loše”, poručuje. Subašić ističe kako je najbitnije pobijediti Maltu, pa tek onda čekati Talijane, za koje se nada da će odigrati pravu natjecateljsku utakmicu. “Nadam se da će biti ozbiljni i pobijediti. Isto se tako nadam da će moj suigrač iz Monaca El Shaarawy zabiti gol”, dodaje.

Strijelac jednog od pogodaka protiv Bugara Ivan Rakitić kaže kako zna da će Malta biti motivirana, a Hrvatska će, najavljuje, biti dobro pripremljena i dati sve od sebe.

“Drago mi je što sam opet zabio, nisam ni znao da je toliko prošlo od zadnjeg pogotka, makar je bitno da smo dobro igrali kao cijela momčad. Radit ću na tome ponovno tako odigram, bit ću spreman”, poručuje Raketa. “Mi smo ovdje da igramo za svoju reprezentaciju, čast nam je nositi taj dres. Zadovoljstvo nam je biti zajedno i braniti hrvatske boje. Jedva čekamo svaku novu utakmicu, za novo dokazivanje. Mi smo prvi koji se nismo htjeli dovesti u onakvu situaciju, no to je sada iza nas, te moramo gledati prema naprijed”, zaključuje Rakitić.

Komentiraj