Policija je privela osumnjičenika za prijetnje dr. Hermanu Vukušiću te tim povodom izdala priopćenje:

“U prijepodnevnim satima u službene prostorije Policijske uprave zagrebačke pristupio je 53-godišnjak koji je, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prijetnje na njegovu štetu, podnio kaznenu prijavu protiv, u tom trenutku, nepoznatog počinitelja. Kako je naveo, prijetnja je izrečena putem društvenih mreža nakon njegovog gostovanja u televizijskoj emisiji. Osoba koja se dovodi u svezu s počinjenjem navedenog kaznenog djela trenutno se nalazi u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke i nad njim policija provodi kriminalističko istraživanje”, stoji u priopćenju PUZ-a.

Podsjetimo, nakon gostovanja u RTL Direktu kod Zorana Šprajca gdje je govorio o ‘liječničkim’ savjetima saborskog zastupnika Živog zida Ivana Pernara, psihijatar Herman Vukušić požalio se sinoć da mu ‘Pernarova sljedba već prijeti smrću’.

‘Nisam ni izišao iz studija RTL televizije, gdje sam u utorak navečer gostovao u RTL Direktu kod Zorana Šprajca u povodu ‘doktora Pernara’, koji je počeo preko Facebooka ordinirati svoju univerzalnu terapiju za sve bolesti putem C vitamina, a na njegovoj stranici već je izišla objava stanovitog Mateja Kojića koji pita: ‘Je li moguće da metak kalibra 7.65 može riješiti ove sto ismijavaju poštenog čovjeka Ivana’. Ovo samo dokazuje koliko sam bio u pravu kada sam kao glavni Pernarov udžbenik spomenuo Hitlerov ‘Mein Kampf’, a gospodinu Kojiću slijedi kaznena prijava za prijetnju smrću’, napisao je Vukušić sinoć na Facebooku.

Komentiraj