Predstavljanje trećeg po redu LJETA u MSU

facebook.com

I ove godine Grad Zagreb će pokazati da ljeta najbolje provodi na krovnoj terasi Muzeja suvremene umjetnosti.

Program LJETO u MSU počinje u četvrtak 16. lipnja u 21 sat koncertom poljskog underground sastava Kormorany.

Na dan 25. lipnja terasu MSU-a zapalit će grupa Pavel, a onda svaki sljedeći vikend slijede odlični Pips, Chips & Videoclips, neponovljivi Let 3, TBF sa svojim nenadmašnim dijagnosticiranjem društva te jedinstveni Psihomodo pop za kraj – 23. srpnja.

Uz koncerte posjetitelji će moći posjetiti izložbu Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa predstavlja umjetnička djela, filmove, dokumentarne fotografije, predmete i zvučne zapise iz područja vizualnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma, kazališta, filma, dizajna i iz svakodnevnog života u Wrocławu od 1960-ih do današnjih dana.

Također moći će se pogledati projekcije filmova u klimatiziranoj dvorani MSU Gorgona pod nazivom BEST OF METROPOLIS – najbolji europski  filmovi sezone.

Nakon otvorenja koje će biti potpuno u znaku neoavangarde, svake iduće subote za cijenu jednog prvoklasnog događaja i ove ćete godine moći dobiti tri – koncert, kino i izložbu!

Pvi koncert sastava Kormorany je besplatan, a ulaznice za ostale koncerte će se moći kupiti putem sustava EVENTIM te na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Broj ulaznica za koncerte je ograničen – stoga požurite!

Komentiraj