PETROV ‘Pokušali su me ubiti pepeljarom’

Patrik Macek/PIXSELL

Čelnik Mosta i predsjednik Sabora Božo Petrov burno je reagirao na informaciju da su Mostovom zastupniku Mari Hristiću izbušene gume. Štoviše, Petrov je ispričao i kako su njega pokušali ubiti pepeljarom, a nabrojao je i napade na ostale Mostovce.

“[VAŠE PRLJAVŠTINE NEĆE NAS POKOLEBATI]

Ne apeliram na građane Republike Hrvatske da nas zaštite, jer da smo htjeli biti zaštićeni ne bismo niti krenuli u ovaj projekt promjena i zaštite nacionalnih interesa pred postojećim interesnim skupinama.
Apeliram da naćule uši i otvore oči.

Saborski zastupnik Mosta Maro Kristić danas je objavio kandidaturu za gradonačelnika Dubrovnika, a nedugo zatim na njegovom su automobilu oštrim predmetom probušene gume. Nekome je očito poremetio planove i izazvao reakciju straha, tolikog straha da je ta osoba posegnula za ovako agresivnim činom.

I nije to prvi puta. Za one koji ne znaju i sam sam fizički napadnut izuzetnom žestinom. Tolikom da mi je mobitel koji sam držao na uhu spasio život jer je osoba bila spremna skončati ga udarcima pepeljarom u sljepoočnicu. Mog kolegu Ivan Kovačića pokušali su pregaziti automobilom. Ante Pranic fizički je napadnut u kafiću uz pokušaj gušenja. A zlikovci su išli toliko daleko da je fizički napadnuta i supruga našeg Marko Sladoljeva, sada kandidata za gradonačelnika Zagreba.

Ne želim to nikome, srećom tako ne prolaze drugi politički akteri u Hrvatskoj, ali vrlo je indikativno da se od svih silno ugroženih, svih silnih revolucionara što se busaju u prsa, u ovoj državi uvjerljivo najviše fizički napadalo MOST nezavisnih lista, vandaliziralo našu imovinu, a dalo bi se tu nabrojati još jako puno djela i radnji koje nemaju veze s demokracijom i očito su dokaz da smo mnogima poremetili planove.

Poručujem vam gospodo koja ste stajali i stojite iza takvih djela, da vam neće uspjeti. Da ćemo se nastaviti boriti za javni interes, a protiv vaših prljavština. Kao što bi rekao naš Miro Bulj, NE-ĆE-TE!!!”, napisao je Petrov.

Komentiraj