U sklopu svečanosti koja je u Berlinu održana ovog ponedjeljka, Europsko društvo za istraživanje kvalitete (ESQR) dodijelilo je Klinici Svjetlost prestižno priznanje Quality Choice Prize za 2016. godinu.

Klinika Svjetlost tako je postala prva hrvatska tvrtka s ovim vrijednim priznanjem, koje se dodjeljuje na temelju rezultata anketa, istraživanja mišljenja korisnika te istraživanja tržišta, a selekcijski proces između ostalog uključuje analizu provedenih društveno odgovornih projekata i analize javnih izvora informiranja.

Nagrada, koju dodjeljuje krovna europska organizacija za istraživanje kvalitete, namijenjena je najboljim svjetskim tvrtkama, javnim upravama i organizacijama koje se ističu kvalitetom i inovacijama svojih usluga i proizvoda. Tako se Klinika Svjetlost našla u društvu nekih od najvećih svjetskih tvrtki poput Philipsa, UniCredit banke, Air Canade i japanske Konica Minolte, koji su ovo priznanje dobili proteklih godina.

Nakon što je početkom listopada Klinika Svjetlost u Cannesu osvojila priznanje ‘Best Regional Hospital’, koje dodjeljuje Europsko poslovno vijeće (Europe Business Assembly, Oxford, UK), a kojim se nagrađuje izvrsnost u kvaliteti i menadžmentu, novo je europsko priznanje još jedna potvrda visokih standarda poslovanja i usluge koje pružaju svojim klijentima.

Na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada u Berlinu nagradu je dobilo ukupno sedamdeset i devet poduzeća, bolnica, javnih uprava i organizacija iz različitih sektora s područja Europe, Azije, Amerike, Afrike i Australije. Ispred Klinike Svjetlost nagradu je primio doc. dr. Ratimir Lazić, voditelj Odsjeka za retinu Klinike Svjetlost.

“Iznimno mi je drago što sam u ime Klinike Svjetlost, prvog hrvatskog predstavnika na ovom prestižnom skupu, imao priliku primiti nagradu ispred mnogobrojnih predstavnika međunarodne poslovne zajednice. Novim priznanjem dobili smo dodatan vjetar u leđa koji nam pruža motivaciju za kontinuirani napredak. I dalje ćemo nastaviti u smjeru u kojem smo krenuli, a to je opravdati povjerenje svih naših pacijenata bez kojih danas bili ne bismo jedna od vodećih oftalmoloških klinika u regiji”, napominje voditelj Odsjeka za retinu Klinike Svjetlost, doc. dr. Ratimir Lazić.

U znak priznanja za etično poslovanje i poduzetničku inicijativu koji pokazuju vrhunski uspjeh u upravljanju kvalitetom, Klinika Svjetlost proglašena je pobjednikom u zlatnoj kategoriji.

esqr-doc-ratimir-lazic_klinika-svjetlost

Komentiraj