ODRANSKI OBREŽ Kamion Čistoće jutros pregazio smetlara

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

Jutros oko 8:30 sati u Amerikanskoj ulici u Odranskom Obrežu došlo je do prometne nesreće, u kojoj je kamion Čistoće udario smetlara i na mjestu ga usmrtio. Policija provodi očevid, a na stranicama Zagrebačkog Holdinga objavljeno je kako je do nesreće došlo tijekom jutrošnjeg odvoza otpada.

“Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti”, poručuju iz Holdinga.

Dodaju da će do okončanja istrage i utvrđivanja svih relevantnih činjenica radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća biti dodijeljeni drugim zaposlenicima.

“Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane”, zaključuju.

Komentiraj