Objavljena snimka napada Grezde na Čolaka

Objavljena je snimka nadzorne kamere iz utrobe stadiona na Rujevici na kojoj je zabilježen trenutak u kojoj nogometaš Osijeka Eros Grezda napada igrača Rijeke Antonija Čolaka.

Čolak se udaljava od autobusa Osijeka, a tom prigodom do njega dolazi Grezda koji potom rukom udara napadača Rijeke nakon čega pritrčavaju redari te ostalo osoblje koji su ih razdvojili. Iz oba kluba su tijekom današnjega dana stigla očitovanja u vezi ovog incidenta.

>> Grezda: “Vrijeđan sam na osobnoj i nacionalnoj osnovi”

>> Čolak: Neka Grezda potraži pomoć stručnjaka

Delegat utakmice Ivan Smokrović je o incidentu u zapisniku utakmice naveo: “Po završetku utakmice, tijekom pisanja ovog zapisnika, delegatu utakmice je prijavljeno da je u prostoru stadiona Rujevica na parkiralištu ispred svlačionica došlo do fizičkog napada na način da je igrač NK Osijeka br. 11 Eros Grezda šakom u glavu udario igrača HNK Rijeka br. 17 Čolak Mirko Antonio, a zbog čega je intervenirala policija te u trenutku pisanja ovog zapisnika vršila službenu obradu istog događaja.”

Rijeka je na svojoj facebook stranici objavila i privatnu poruku koju je Eros Grezda putem instagrama uputio Antoniju Čolaku nakon incidenta, a u kojoj se ispričao zbog svog postupka. Tom prilikom nije spomenuo vrijeđanje na osobnoj i nacionalnoj osnovi.

Iz policijske uprave Primorsko-goranske su pak rekli: “Prema dosadašnjim saznanjima u nedjelju, 31. svibnja 2020. godine oko 22,45 sati nakon završetka nogometne utakmice, došlo je do narušavanja javnog reda i mira u prostoru stadiona Rujevica. Policija nastavlja s prikupljanjem svih raspoloživih saznanja radi utvrđivanja relevantnih činjenica ovog događaja.”

Komentiraj