NEPOŠTENO, POKVARENO Kolakušić: Nećemo ni s HDZ-om ni SDP-om, to je izdaja birača!

Autor:

4.4.2024., Zagreb - Predstavljanje liste kandidata Domovinskog pokreta i koalicijskih partnera za I. Izbornu jedinicu na celu s  Mislavom Kolakusicem (Pravo i pravda), za II. Izbornu jedinicu na celu s Tomislavom Josicem (Domovinski pokret) i za VI. Izbornu jedinicu na celu s Igorom Peternelom (Domovinski pokret). Mislav Kolakusic Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Josip Regovic/PIXSELL

Mislav Kolakušić rekao je u petak da ne dolazi u obzir da Pravo i pravda podrže vladu koju vode SDP ili HDZ.

“Dogovorili smo koaliciju, pristali smo na jedno prolazno mjesto, dva eventualna se nisu dogodila. Pristali smo da se stvori velika suverenistička koalicija. Razgovarao sam s Grmojom da floskule koje pričaju o tajkunima nemaju veze s realnošću. No, išli smo posebno, četiri mandata su otišla”, rekao je Mislav Kolakušić za N1.

ISMIJALI NAS I PONIŽAVALI! Mostu stigla ekspresna reakcija iz DP-a: Vratimo se dva, tri mjeseca unazad…

Most predlaže veliku anti-HDZ koaliciju sa SDP-om. No, Kolakušić to odbacuje: “Nema dovoljno mandata, to su igre za malu djecu. To se ne može raditi, cijela oporba, to je neprihvatljivo, to je izdaja svih birača. Ako se dogovorimo prije izbora i tako izađemo na izbore, to je pošteno. Ovo je nepošteno, pokvareno. Ne znam je li moguće da desnica ide sa SDP-om, Pravo i pravda sigurno neće ni sa SDP-om ni s HDZ-om. To smo se dogovorili. Nisam izlazio iz pravosuđa da bih podržavao kriminalce.”

Kolakušić smatra da su novi izbori jedini pošteni: “Jedino je pošteno izaći na nove izbore. Onda možemo stvoriti anti-HDZ koaliciju i pošteno reći građanima. Vidim se kao premijer Hrvatske, zato sam ušao u politiku, zato sam i ušao u politiku. Još sam mlad, ne odustajem tako lako.”

IMAMO DOVOLJNO RUKU! Grmoja: Uvjet DP-a je da nema Možemo! i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore!

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.