IMAMO DOVOLJNO RUKU! Grmoja: Uvjet DP-a je da nema Možemo! i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore!

Autor:

17.4.2024., Zagreb - Docek izbornih rezultata za Hrvatski saboru u stozeru Mosta, Hrvatskih suverenista, Hrvatske konzervativne stranke (HKS) i Nezavisne liste mladih (NLM) u Peronu 16 u MAgazinskoj ulici 16. Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Neva Zganec/PIXSELL

Nikola Grmoja se oglasio na Twitteru.

Kaže da je uvjet Domovinskog pokreta da u koaliciji nema Možemo! i SDSS-a u vladi, a potom ih je pozvao da formiraju antihdz vladu.

“Uvjet Domovinskog pokreta je da nema Možemo! i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore kako bismo formirali antihdz Vladu bez Možemo! i SDSS-a i kako bismo Plenkovića kojeg su toliko napadali poslali u oporbu. Imamo dovoljno ruku”, objavio je Grmoja na Twitteru.

Prema još neslužbenim rezultatima DIP-a ovako stoje stranke: HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, IDS 2, Nezavisna platforma sjever 2 i Fokus 1 mandat.

‘Možemo! i nama u nekom smislu neprihvatljiv’

“Mislim da je ključan Domovinski pokret. U nekoliko sam navrata naglasio da bi bilo dobro da Domovinski pokret, ili ovaj nekompromitirani dio, da se odluči ići u nekakvu širu anti-HDZ vladu koja bi obuhvatila od DP-a prema lijevom centru, ali koliko vidim, tamo se već vode razgovori između DP-a ili dijela stranke i HDZ-a. Po svemu sudeći, to nije izgledna opcija”, izjavio je u četvrtak Grmoja na RTL televiziji.

“Bilo bi mi najbolje kada bi se mogla dogovoriti jedna šira vlada u koju bi ušao DP ili dio DP-a, Most, možda dio ljevice jer je Možemo! i nama u nekom smislu neprihvatljiv, a i oni ne žele pristati na to da opcije koje su od centra desno ulaze u vladu”, poručio je.

POSTIZBORNA KRIŽALJKA Grmoja: Možemo! je i nama u nekom smislu neprihvatljiv….

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.