ISMIJALI NAS I PONIŽAVALI! Mostu stigla ekspresna reakcija iz DP-a: Vratimo se dva, tri mjeseca unazad…

Autor:

14.04.2024., Osijek - Kandidati Domovinskog pokreta i koalicijski partneri 4. izborne jedinice organizirali su druzenje clanova i simpatizera. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Davor Javorovic/PIXSELL

“Uvjet Domovinskog pokreta je da nema Možemo i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore kako bismo formirali antiHDZ Vladu bez Možemo i SDSS-a i kako bismo Plenkovića kojeg su toliko napadali poslali u oporbu. Imamo dovoljno ruku”, objavio je Mostov Nikola Grmoja na X-u u petak pozivajući na savez protiv HDZ-a.

Odmah je stigao odgovor iz Domovinskog pokreta.

“Vratimo se dva, tri mjeseca unazad. Tada je Domovinski pokret zvao Most u koaliciju. Ismijali su nas i ponižavali, a od koalicije nije bilo ništa pa smo posijali barem deset mandata”, kazao je Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta napominjući kako su otrpjeli Mostovu odbijenicu i ponižavanje te da sad više nema prostora za razgovore, piše Jutarnji list.

“Povlačimo se na osamu kako bismo osmislili naše pozicije. Pripremit ćemo naša pregovaračka načela, utvrditi minimalne i maksimalne pozicije te pregovarački tim”, kazao je Radić ne želeći otkrivati koje će uvjete za podršku HDZ-ovoj vladi postaviti DP.

Penava pozvao Most na formiranje koalicije: ‘Apeliram, molim, zahtijevam…’ Stigao odgovor Raspudića

“Jedino je sigurno da neću tražiti ministarstvo gospodarstva iako bi tu imao što pridonijeti”, kazao je čelnik DP-a te još napomenuo kako nema govora o razjedinjavanju DP-a.

Na pitanje ima li pokušaja “razbijanja” DP-a odgovorio je da “ako je i bilo takvih pokušaja, oni su u 24 sata prestali”. Pojasnio je da su svi telefoni DP-ovaca bili na okupu i svi su znali tko je koga zvao i s kojim prijedlozima i ponudama.

MOSTOVI JURIŠNICI Penava: Nadao sam se da će prevladati razum! Stigao odgovor Grmoje

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.