Naomi Osaka na naslovnici Voguea Hong Kong s ogromnim naušnicama u obliku reketa

Screenshot YouTube

Naomi Osaka je poznata po svojim sportskim uspjesima, ali i ljubavi prema modi i poziranju, piše voguehk.com.

Japanska sportašica vlada teniskim terenima, a vrlo je zanimljiva mnogim modnim časopisima i etiketama. Nedavno je pozirala za naslovnicu časopisa Vogue Hong Kong s velikim naušnicama u obliku reketa i čini se kako voli nositi upečatljiv nakit.

Njen izgled je osmislio stilist Law Roach, za kosu se pobrinuo Martin-Christopher Harper, dok je šminku za fotografiranje predstavio Autumn Moultrie. Neke od fotografija su objavljene i na službenom profilu Voguea na društvenim mrežama.

Mediji ističu da je 23-godišnja Osaka najplaćenija sportašica na svijetu i da će ponosno predstavljati Japan na Olimijskim igrama u Tokiju. Naglašava se da je tenisačica “podigla valove” i u svijetu mode i ljepote. Proglašena je ambasadoricom etikete LouisVuitton, nedavno je ostvarila suradnju s brendom za liniju kupaćih kostima, a uskoro će biti predstavljena i njena ljetna kozmetička linija.

Osaka naglašava kako to sve “nije lako”. Uspjesi i slava su dobrodošli, no uvijek se “pokušava okružiti ljudima, koji ju najbolje poznaju”, jer je njihovo mišljene najvažnije. 

Komentiraj