Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je razočaran porazom ‘Vatrenih’ na Islandu, gdje je Hrvatska u posljednjoj minuti susreta primila pogodak i doživjela prvi poraz u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

“Razočarani smo prvenstveno rezultatom, ali i vlastitom igrom. Dobro je izgledalo tek u prvih petnaestak minuta, a sve nakon toga bilo je sporo i predvidljivo, bez kretanja po terenu”, izjavio je Modrić nakon utakmice dodajući da je tako protiv Islanda bilo teško bilo što napraviti.

Iako priznaje da nisu odigrali na potrebnoj razini, Modrić poručuje da idu dalje jer su pred njima još četiri teške utakmice. “Vjerujem da ćemo se na kraju plasirati na Svjetsko prvenstvo. Nije da nismo htjeli pobijediti, no izgledali smo prazno i potrošeno. Teško mi je naći prave riječi”, kazao je naš kapetan koji nedjeljni rezultat nije želio nazvati katastrofom, već jednostavno porazom.

“Treba izvući pouke i pobrinuti se da se ovo ne ponovi. U svakoj se utakmici mogu naći zamjerke i igračima i izborniku. Mi ćemo analizirati loše stvari, odmoriti se i okrenuti se idućim utakmicama”, zaključio je nogometaš Real Madrida.

Komentiraj