Sanjin Strukic/PIXSELL

MATEO BEUSAN ODGOVORIO GREDELJU “Suci su javne osobe podložne kritikama i procjenama”

HRT-ov sudački ekspert Mateo Beusan u ponedjeljak je odgovorio Vladimiru Gredelju, odvjetniku nogometnog suca Brune Marića, koji je prošlog tjedna napadnut u jednom restoranu u Stobreču.

“Beusan je samodopadni egocentrik koji je svoju karijeru navodnog eksperta izgradio uništavajući karijere svojih kolega”, rekao je prije nekoliko dana Gredelj.

“Svi nogometni suci su javne osobe, pa tako i Bruno Marić, tako da su podložni kritikama i procjenama svojih odluka, procjenama svoje kvalitete. U zadnjih nekoliko suđenja Hajduku Bruno Marić bio je pod paskom Sudačke komisije i IO-a HNS-a i podvrgnut kritikama svih medija. Dolazilo je čak i do korekcija ocjena, to je činjenično stanje. Jasno je da je to razlog da je vodstvo Hajduka nezadovoljno njegovim suđenjem”, odogovorio mu je Beusan.

Dodao je kako je to za sobom povuklo puno navijača, ali i kako se nikome ne može odobriti ono što se dogodilo u Stobreču. “Možda je riječ o skretanju teme s osnovne stvari, a to je kvaliteta suđenja utakmica”, zaključio je Beusan u emisiji HRT-a.

Komentiraj