KOLARIĆ PICULI: ‘Vidim da bi me slao na sud partije i preslušavao moje ideje’

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nakon što je Tonino Picula najavio kako će se uključiti u utrku za novog lidera SDP-a, na Twitteru se oglasila i bivša SDP-ovka i stručnjakinja za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić.

‘Vidim da bi me slao na sud partije i preslušavao moje ideje @TPicula ? To je nastavak Zove politike #7.poraz’, napisala je Kolarić na Twitteru.

‘O čemu ti to?!’, upitao ju je Picula.

”O sudu partije i prihvatljivosti mojih ideja. To je diskriminirajuća prepreka koju postavljaš. To je nastavak Zoranove politike’, odgovara Kolarić.

‘Ma na što se referiraš?!’, ponovno ju je upitao Picula.

‘Ja sam disident Ako si demokrat, jasno i glasno zatraži ispravljanje nepravde, a ne postavljaj procedural/diskriminirajuce prepreke’, objavila je Kolarić te kasnije još dodala: ‘Picula postavlja diskriminirajuće prepreke mojem povratku. ZM me izbacio, a TP bi me preslušao. Utabanim stazama’, izjasnila se Kolarić.

Podsjetimo akko je Kolarić prije nekoliko godina izbačena iz SDP-a. za to proziva Zorana Milanovića, a nakon njegove najave da se više neće kandidirati za šefa stranke izjavila je da je spremna vratiti se u stranku i kandidirati se za predsjednicu. U utorak je za televiziju N1 rekla i da, s obzirom da smatra kako je iz stranke izbačena protustatutarno, očekuje da je u stranku vrate za pet minuta.

Komentiraj