Trener Liverpoola Jürgen Klopp u ponedjeljak je poslao molbu navijačima ‘Redsa’ da još ne otpisuju ovu sezonu nakon tri poraza u samo jednom tjednu.

Sutra na Anfield stiže lider prvenstva Chelsea, a Klopp upozorava kako postoji velika opasnost da se zaboravi sve dobro što su napravili u ovoj sezoni. Podsjetimo, Liverpool je nakon sjajnoj starta sezone, ovog siječnja odigrao osam utakmica, ali samo je u jednoj slavio.

“Trebamo vjeru. Moj posao je isključiti emocije, najvažnije je ostati smiren i donijeti prave odluke. Ono što trebamo napraviti je ostati pozitivni. Trenutno nam baš ne cvjetaju ruže, ali sve je u perspektivi. Najlakše je reći da nismo uspjeli i da ćemo pokušati sljedeće sezone. Da, izgubili smo posljednje tri utakmice kod kuće, ali ne možemo ignorirati dobre stvari. Imamo priliku igrati dobar nogomet. Moj savjet je da ostanemo pozitivni”, rekao je Nijemac za britanske medije.

Ipak, priznaje da je sutra pred ‘Redsima’ težak posao. “Trebamo malo koncentracije i dobrih odluka u pravim trenucima. Igrati dobar nogomet”, dodao je.

Komentiraj