KLOPP BRANI ROONEYJA “Bio sam i ja pijan na božićnoj zabavi, maskiran u Djeda Božićnjaka”

EPA/PETER POWELL

Wayne Rooney naveliko je kritiziran posljednjih dana zbog pijanstva, a neočekivanog saveznika pronašao je u liku trenera Liverpoola Jürgena Kloppa. Karizmatični Nijemac priznao je kako su i njega jednom uhvatili kamerom kada je ‘malo popio’.

Ispričao je trener ‘Redsa’ kako je 2006. godine, dok je još sjedio na klupi Mainza, na jedan božićni domjenak stigao prerušen u Djeda Božićnjaka, a nakon nekog vremena skinuo je masku. Njegove fotografije izašle su sljedećeg dana u Bildu. “Bio sam malo pijan i skinuo masku. Bild je odmah sljedećeg dana objavio kako slavim posljednje mjesto na tablici, gdje se Mainz tada nalazio. Nisam slavio, ali imali su sliku. Takve se stvari dogode i nastaviš dalje”, rekao je Klopp.

Dodao je kako je ova momčad Liverpoola među najprofesionalnijom koju je ikada trenirao. “Sve legende koje smo obožavali su pili kao smukovi i pušili jednu za drugom i svejedno su bili fantastični igrači. Sada toga više nema. Ne znam nikoga tko pije. Za vrijeme božićne zabave morao sam drugima puniti čaše. Nemam pojma gdje je bio Rooney, ali sigiran sam da nije ništa ozbiljno”, kazao je.

Komentiraj