Kako do novca za obnovu stadiona? Reynolds se šali da će prodati jedno od svoje djece

Autor:

Screenshot/YouTube

Krenula je druga sezona dokumentarne serije ‘Welcome to Wrexham’ u kojoj glumac/poduzetnik Ryan Reynolds i njegov kolega Rob McElhenney prikazuju situacije u kojima su se našli otkako su kupili velški klub Wrexham AFC.

Nakon što su saznali da neće dobiti potporu od 20 milijuna funti iz fonda vlade Ujedinjenog Kraljevstva, za koji su objasnili da im je potreban kako bi obnovili stadion, poznati šaljivdžija Reynolds počeo je razmišljati kako doći do novca. Shaun Harvey, savjetnik odbora Wrexham AFC-a, rekao im je da moraju razmišljati izvan okvira. “Prodat ću jedno od svoje djece. Imam četvero. Ne znam im ni imena”, odgovorio je u svom stilu Reynold.

Zvijezda ‘Deadpoola’ ima četvero djece sa suprugom, također glumicom Blake Lively. Par je nedavno dobio svoje četvrto dijete, koje se pridružilo njihovim trima kćerima James (7), Inez (6) i Betty (3).

“Nemam 20 milijuna funti viška. Ne znam ima li Ryan, ali mislim da nema. Mogao bi reći da ima, ali ja bih razgovarao s Blake jer se kladim da ona ne zna”, šaljivo je rekao McElhenney.

“Welcome to Wrexham” prati zgode holivudskog para dok rade na tome da klub promaknu u nogometnu ligu, nakon što su 15 godina zapeli u Nacionalnoj ligi. Proširenje njihovog stadiona dio je tog napora. To im je prošle sezone i uspjelo!

https://www.youtube.com/watch?v=yuiXCWk_TwQ&pp=ygUSd2VsY29tZSB0byB3cmV4aGFt

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.