Ryan Reynolds u suzama, njegov Wrexham plasirao se u viši rang natjecanja

Autor:

Patrick McElhenney/FX

Ryan Reynolds i njegov prijatelj te poslovni partner Rob McElhenney protekle su subote slavili nakon što je njihov klub Wrexham FC pobijedio Borehamwood rezultatom 3:1 te će u slijedećoj sezoni igrati u League Two, što je četvrta liga engleskog nogometa. Trenutak kada je sudac dao znak za kraj utakmice, te emotivnu reakciju Reynoldsa, zabilježio je njegov glumački kolega Paul Rudd koji se u tom trenutku nalazio s njime. Reynolds je to objavio na svom Twitteru.

Na snimci se vidi kako, onog trenutka kada se čuje posljednji sučev zvižduk, publika utrčava u teren i slavi dok Reynolds i McElhenney u nevjerici padaju jedan drugome u zagrljaj uz poneku puštenu suzu. U sljedećem tvitu Reynolds je objavio fotografije slavlja te napisao „Sve što posjedujem miriše na šampanjac, pivo i travu. Ja sam negdje između smijuljenja i plakanja. Ovaj grad i ovaj sport jedna su od najromantičnijih stvari na zemlji“.

Reynolds i McElhenney postali su većinski vlasnici Wrexhama u veljači 2021. Kasnije su snimili dokumentarni serijal „Welcome to Wrexham“ u kojem opisuju kako su kupili klub. Od tada, klub je dobio na popularnosti. Osim Paula Rudda, subotnjoj utakmici prisustvovao je redatelj Joe Russo, poznat po režiji filma „Osvetnici: Završna igra“. Kasnije je fotografiran kako pije pivo s navijačima u lokalnom pubu. Na ovom uspjehu klubu su čestitali princeza Kate i princ William.

Wrexham, osnovan 1864. godine, je treći najstariji klub na svijetu. Ovosezonski uspjeh kluba bit će prikazan u drugoj sezoni dokumentarnog serijala „Welcome to Wrexham“.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.