Ryana Reynoldsa obavijestili koliko je novaca izgubio na nogometnom klubu AC Wrexham. “Povratit ću”

Autor:

Ryan Reynolds i njegov poslovni partner Rob McElhenney postižu nogometne uspjehe otkako su kupili petoligašku momčad Wrexham, uveli su ga u četvrtu ligu, a sada su saznali da ne samo da ne ostvaruju profit već su na značajnom gubitku. Sve to prikazano je u drugoj sezoni dokumentarnog serijala „Welcome to Wrexham“ koji prati Reynoldsa i McElhenneyja kao nove vlasnike kluba.

Naime, u nedjelju je prikazana prva epizoda druge sezone serije „Welcome to Wrexham“ u kojoj Humphrey Ker, izvršni direktor kluba, kaže njima dvojici kako su izgubili gomilu novaca otkako su kupili klub. Shaun Harvey, savjetnik uprave, kaže im da su izgubili otprilike 10 milijuna funti na što Reynolds kaže „Povratit ću“.

https://www.youtube.com/watch?v=yuiXCWk_TwQ

Na to je McElhenney pitao kada mogu očekivati povrat uloženog novca na što mu je Harvey odgovorio „Vrijednost koja proizlazi iz globalnog utjecaja koji smo uspjeli stvoriti nadoknadit će te dodatne troškove koje smo stvorili“. „Najveća stvar koja će se promijeniti u promociji jest da ljudi mogu vidjeti vrijednost vašeg ulaska u Wrexham”, nastavio je. „Oni mogu vidjeti vrijednost brenda koji se gradi. Tada se mogu ostvariti dodatni prihodi od sponzorstva”.

Pored tog posla, Reynolds je objavio kako će se njegov novi film „Deadpool 3“ početi prikazivati u ljeto 2024. godine. Film je, isprva, trebao imati premijeru 3. svibnja slijedeće godine a sada se vjeruje da će je imati u srpnju. Pored Reynoldsa u ulozi Wadea Wilsona, u filmu glume Hugh Jackman kao Wolverine, Morena Baccarin kao Wilsonova zaručnica Vanessa i Jennifer Garner kao Elektra.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.