Navijači Wrexhama vrijeđaju Ryana Reynoldsa, njemu se to sviđa

Autor:

Promo

Krajem siječnja ove godine 45-godišnji glumac Ryan Reynolds i njegov prijatelj, također glumac te scenarist Rob McElhenney, kupili su britanski nogometni klub Wrexham za dva milijuna funti. Wrexham se natječe u National League, petoj nogometnoj ligi, i novi vlasnici do sada su već nekoliko puta prisustvovali utakmicama svog kluba. Kada su se prvi puta pojavili na utakmici Wrexhama, dio publike ih je vrijeđao, nazivajući ih „pič….“. O tome je u intevjuu za The Times progovorio Humphrey Ker, komičar kojeg su novi vlasnici postavili za izvršnog direktora kluba.

Ker je priznao na navijači kluba nisu uvijek pristojni prema novim vlasnicima. Zato im je morao objasniti da „bez obzira koliko je klub uspješan, uvijek će se pojaviti netko i nazvati ih ‘pič….’“. To se dogodilo 29. siječnja ove godine, kada je Wrexham odigrao 1-1 sa Maidenheadom, a gol su primili u 92. minuti. Navijači Wrexhama su ih tada vrijeđali, što je Ker i potvrdio rekavši „Vrijeđali su ih na prvoj utakmici kojoj su prisustvovali, ali mi se čini da su Reynolds i McElhenney zapravo uživali“.

https://www.youtube.com/watch?v=oe9qhczz17Q

Nisu to bili jedini problemi koje je Reynolds imao prilikom kupnje Wrexhama. Naime, on je, gostujući u emisiji Jimmya Kimmela, rekao kako se njegova supruga, glumica Blake Lively, nije složila s kupnjom ovog nogometnog kluba. Tada je Reynolds rekao „Još uvijek nastojimo to prebroditi“.

Priča o kupnji nogometnog kluba Wrexham biti će ispričana u dokumentarnoj seriji „Welcome to Wrexham“ koja se počinje prikazivati 24. kolovoza na streaming platformi Disney+.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.