Blake Lively pokrenula novu liniju pića, u reklamnom spotu pojavljuju se nogometaši

Autor:

Instagram

Glumica Blake Lively u rujnu je 2021. godine postala poduzetnica pokrenuvši brend gaziranih osvježavajućih pića Betty Buzz a početak novog posla posvetila je svom ocu Ernestu Brownu koji je preminuo tri mjeseca ranije. Posao joj ide jako dobro te je sada objavila kako je pokrenula još jednu liniju pod nazivom Betty Booze. Radi se o gaziranim koktelima, Booze je izraz za alkoholna pića, a ona je ponudila tri različita koktela. Ujedno, objavila je i reklamni spot u kojem se pojavljuju nogometaši engleskog četveroligaša Wrexhama. Naime, njen suprug Ryan Reynold je prije tri godine postao vlasnik tog nogometnog kluba, brend Betty Buzz je odnedavno sponzor kluba, pa nije ni čudo što se nogometaši pojavljuju u novom reklamnom sportu.

“Betty Booze vama na usluzi. Nastali na temelju recepata koje sam koristila godinama pripremajući ih za voljene osobe. Ali, sada imam četvero djece. I umorna sam. Zato, evo ih. U limenkama. Uživajte. Odgovorno“. Napisala je slavna glumica na Instagramu.

Nakon što je objavila početak proizvodnje i prodaje nove linije pića Blake Lively naišla je na neke negativne reakcije jer se radi o alkoholnim pićima s tri okusa – limunada, burbon i japanska biljka šiso. Glumica je na te kritike odgovorila na društvenim mrežama gdje je napisala kako je inspiraciju dobila prisjećajući se svog djetinjstva i kupnje limunade na štandovima. „Još uvijek radim takvu limunadu, naravno bez alkohola. I brzo se prodaje. Nisam usavršila recept sve dok nisam ušla u dvadesete godine. No, odrasli su uvijek tražili verziju s alkoholom. I taklo je rođena ideja za Betty Booze. Sada me mogu ostaviti na miru kako bi se vratila proizvodnji svoje limunade. To je dobro za moj ego“, objavila je na društvenim mrežama te je dodala znak „Za starije od 21 godine“.

Blake Lively odlučila se za ime Betty jer su se tako zvali majka i sestra njegovog oca a i jedna od njezinih kćerki zove se Betty.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.