Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je u petak poruku sućuti predsjednici zastupničkog doma španjolskog parlamenta Ani Mariji Pastor Julian u povodu terorističkih napada u Barceloni i Cambrilsu.

“S tugom i ogorčenjem primio sam vijest o terorističkim napadima u središtu Barcelone a zatim i u Cambrilsu, u kojima su smrtno stradali nedužni ljudi, a veliki broj ih je ozlijeđen”, navodi se u Jandrokovićevoj poruci.

“Najoštrije osuđujem ovaj čin okrutnog i nepojmljivog nasilja nad nevinim ljudima, te upućujem izraze potpore Španjolskoj u borbi protiv svih oblika terorizma. U  ime Hrvatskog sabora i svoje osobno, molim Vas, prenesite izraze duboke i iskrene sućuti i solidarnosti obiteljima nevinih žrtava, a ozlijeđenima želje za što brži oporavak”, zaključuje se u poruci.

Komentiraj

FOTO:Hina Dario GRZELJ/ dag
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.