Hrvatski reprezentativac Ivan Strinić danas je u Deauvilleu na konferenciji za novinare kazao kako je zadovoljan svojom i igrom cijele reprezentacije. Ipak, to zadovoljstvo pokvarilo je posljednjih 15 minuta protiv Češke, kada su, kaže ‘malo izgubili glavu’.

“Malo nas je ovo više psihički poremetilo. S 2:0 doći na 2:2… Psihički te to umori”, rekao je Strinić i najavio kako će Španjolcima, u čijoj su reprezentraciji sve vrhunski igrači, pokušati napraviti probleme.

“Nadam se da smo spremni”, kaže Strinić oko kojeg se stalno ‘lome koplja’ – hoće li igrati od prve minute ili ne. “To mi je dalo poticaj da odigram što bolje. Ja sam zadovoljan, nadam se da ste i vi”, rekao je.

“Teško je igrati presing i napadati svih 90 minuta, ali to je naš forte. Moramo ustrajati i nastaviti tako igrati”, poručio je.

Atmosfera u reprezentaciji je, kaže, fenomenalna. Ne razmišljaju mogućim neredima na tribinama. “Ako se budemo s time zamarali, neće biti dobro. Previše smo razmišljali o tome, pa nije dobro ispalo. Ne bismo trebali o tome razmišljati”, zaključio je Strinić.

Komentiraj