HT PRVA LIGA: Šibenik – Osijek, početne postave

U sklopu 10. kola HT Prve lige Šibenik od 19:05 na stadionu Šubićevac dočekuje Osijek. Njihov prvi ovosezonski međusobni duel pripao je Bijelo-plavima koji su na otvaranju prvenstva u Gradskom vrtu slavili rezultatom 3:0.

Domaćini u današnjem ogledu ne mogu računati na Bilića, Mesu i Močinića dok su gosti bez Ježine, Brleka i Ercega.

Trener Narančastih Mario Rosas je uoči sraza poručio: “Ne krijem da izuzetno cijenim momčad Osijeka i njihova trenera Nenada Bjelicu, koji se okušao i u španjolskom nogometu, ali mi vjerujemo u svoj rad, u nadarenost naših igrača. Zato ćemo po tko zna koji put ove sezone igrati otvoreno na pobjedu. Drugačije ne znamo. Svejedno, je li s druge strane trećeligaš Međimurje ili Osijek, sastav europske vrijednosti.”

Nenad Bjelica je dodao: “Šibenik je pobijedio zadnje tri utakmice na domaćem terenu, neke i dosta uvjerljivo. Poštujemo ih, imaju spoj iskustva i mladosti, neke igrače koji posljednjih sezona možda nisu bili na pravoj razini, ali sada igraju jako dobro poput Jakoliša i Marina. Tu je i iskusni Bačelić-Grgić koji svojom kvalitetom diktira ritam utakmice. Nezgodni su, dobro posloženi, ali uvijek gledamo najviše sebe, da naša momčad bude na najboljoj razini i to očekujem od svojih igrača.”

Glavni sudac utakmice je Ante Čuljak iz Zagreba kojem će asistirati Anto Marić (Zagreb), Ivan Mihalj (Velika Gorica) i Goran Pečarić (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Fran Jović (Zagreb) i Igor Krmar (Zagreb). Delegat susreta je Željko Podrug (Zagreb), a suce će nadgledati Bruno Marić (Daruvar).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj