HT PRVA LIGA: Šibenik – Hajduk, početne postave

Rasterećeni Šibenik u sklopu 35. kola HT Prve lige od 17:05 na Šubićevcu dočekuje Hajduk koji je još uvijek u borbi za mjesta koja vode u UEFA Konferencijsku ligu. Njihova tri prethodna ovosezonska međusobna duela završila su rezultatom 1:0 od čega su dva pripala Bilima, a jednan Narančastima.

Domaćini u današnjem ogledu u kadru nemaju suspendirane kapetana Bulata i Bailonea te Mesu, Pandžu i Nikolu Raka koji su ozlijeđeni dok su gosti lišeni usluga Mujakića i Dimitrova.

Trener Šibenika Sergi Escobar je u najavi utakmice izjavio: “Planski smo odmarali neke igrače u Osijeku, nadam se da im je taj ‘time out’ dobro došao. Također, u Gradskom vrtu smo dali pirgodu i nekim mladim igračima. Nema dvojbe kako je utakmica s Hajdukom vrlo važna za nas. Ne toliko što se bodova tiče, ali zbog rivaliteta koji vlada među ovim klubovima i gradovima svakako. Hajduk nam stiže u vrlo dobroj formi, vjerojatno u svom najboljem momentu u sezoni. S druge strane, mi smo bez grča, možemo slobodno otpustiti kočnice. Zaista, bilo bi lijepo pobijediti ili uzeti barem jedan bod u posljednjoj utakmici sezone na Šubićevcu.”

Strateg Bilih Paolo Tramezzani je dodao: “Sjećam se trenerskog debija u Šibeniku i velike želje da se dobro započne. Bila je vrlo teška i komplicirana utakmica protiv vrlo organiziranog i strukturiranog protivnika. Znamo da će nas i sutra čekati slična utakmica. Utakmica na Poljudu također nije bila jednostavna. Želimo nastaviti igrati dobro i davati sve od sebe. Ova utakmica nam predstavlja još jedan važan korak i toga smo svjesni. Fizički smo se rekuperali od posljednje utakmice, dakle spremni smo za još jedan od brojnih nastupa u finišu sezone.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba kojem će asistirati Ivan Mihalj (Velika Gorica), Anto Marić (Zagreb) i Marko Cestarić (Sisak) dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Stjepan Žugaj (Velika Gorica), a suce će kontrolorati Šime Vukić (Rijeka).

Treneri su od prve minute na travnjak odlučili poslati sljedeće igrače:


Ljestvica:

Komentiraj