HDZ napao Joška Klisovića: “Milanovićev kum nastavlja minirati borbi protiv koronavirusa”

Kandidat SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika Joško Klisović prozvao je vladu da je odgovorna za gužvu koja se u utorak stvorila na Zagrebačkom velesajmu, gdje je počelo cijepljenje Pfizerom. Upozorio je da bi zbog gužve moglo doći do širenja zaraze.

“Organizacija cijepljenja u Zagrebu je kaos, na Velesajmu je kaos. Za taj kaos odgovorne su vlada i sadašnja gradska vlast. Odgovorni su Andrej Plenković, Jelena Pavičić Vukičević, ministar Vili Beroš i Zvonimir Šostar”, rekao je Klisović na konferenciji za novinare.

Joško Klisović: “Na Velesajmu je kaos, odgovorni su vlada i sadašnja gradska vlast”

Na Facebooku mu je odgovorio zagrebački HDZ

“Potresen lošim rezultatima anketa, Klisović još jednom pokazao neznanje o dužnosti za koju se natječe! Današnjom izjavom da su za propuste pri javnom cijepljenju na Zagrebačkom velesajmu odgovorni predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i ministar Vili Beroš oktroirani SDP-ov kandidat i Milanovićev kum Joško Klisović pokazao je još jedanput zabrinjavajuću razinu nepoznavanja funkcioniranja Grada Zagreba te ovlasti službi za čije upravljanje pretendira preuzeti odgovornost.

Osim toga, u maniri svojih kolega Peđe Grbina i njegovog prethodnika Davora Bernardića nastavlja ‘konstruktivno’ minirati borbu protiv koronavirusa, što je dosljedna ‘politika’ SDP-a od prvog dana proglašenja epidemije – a koja im je već pomogla da izgube s 25 razlike na izborima 2020.”, stoji u statusu.

Komentiraj