Kolnici su mokri i skliski u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, javlja jutros Hrvatski autoklub, koji vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Križišće i Šmrika u oba smjera te između čvorova Hreljin i Križišće u smjeru Krka. Između čvorova Hreljin i Sveti Kuzam u smjeru Rijeke zatvoren je vozni trak. Danas 09. lipnja od 07.00 sati pa sve do završetka radova bit će zatvorena vozna traka između čvorova Hreljin i Sveti Kuzam u smjeru Rijeke zbog radova redovnog održavanja.

Na autocesti A1 kroz tunel Sveti Rok u oba smjera vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine.

Za sav promet zatvorene su državne ceste: DC1 u Krapini (obilazak za osobna vozila je gradskim ulicama, a za teretna autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Đurmanec); DC10 od čvora Dubrava do spoja s državnom i županijskom cestom u Cugovcu (obilazak je kroz Vrbovec); DC48 Baderna-Pazin na dionici Šurani-Kičer (kod Tinjana); spoj državnih cesta DC219 Ulica Domovinskog rata i DC1 Vukovarska ulica (bivša Splitska ulica) u Sinju.

Granični prijelazi

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Županja i Bajakovo.

Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na GP Kaštel.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

U petak, 10.lipnja 2016.god., trajekt na liniji Vis-Split isploviti će iz luke Vis u 15,00 sati umjesto u 14,00 sati. Termini ostalih polazaka ostaju nepromijenjeni u odnosu na objavljeni red plovidbe.

Od 25. svibnja trajekti Jadrolinije plove prema na sezonskom, ljetnom, redu plovidbe.

Komentiraj