H.E.R.: “Suradnja s Barackom i Michelle Obama promijenila mi je život”

Američka kantautorica H.E.R. pravim imenom Gabirelle Sarmiento Wilson, čije je umjetničko ime akronim riječi Having Everything Revealed odnosno Nakon što je sve otkriveno, je u intervjuu za ‘Entertainment Tonight’ otkrila da joj je suradnja s Barackom i Michelle Obama na snimanju animirane serije ‘We the People’ promijenila život.

24-godišnja pjevačica udružila je snage s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom i njegovom suprugom Michelle Obama kako bi pomogla u izradi animirane serije ‘We the People’ u produkciji Netflixa koja se fokusira na obrazovanje djece kroz glazbu.  Kako je izjavila,  uživala je u tom iskustvu. “Bilo je nevjerojatno uzbudljivo i doista sam željela u tome sudjelovati i zato što su njih dvoje dio tog projekta”, izjavila je H.E.R. te dodala: “Bila sam dio nečega što su Obame napravili. Znate, to nekako mijenja život”

H.E.R. je također izjavila da smatra da je doista važno doprijeti do mladih ljudi i stupiti u kontakt s njima. “Ponekad pomislite: ‘Ja sam samo dijete ‘ili’ To je posao za odrasle’, ali mladost je zapravo početak ostatka našeg života. Voljela bih vjerovati svojoj generaciji i mlađima. Dali smo im neki ton za budućnosti i na nama je da budemo informirani. Uvijek kažem da se nešto razumije danas treba razumjeti što je bilo jučer zbog čega bi djeca mogla biti proaktivnija, a ne reaktivna i stvarno preuzeti kontrolu nad našom budućnošću. I mi ćemo učiti iz onih stvari koje smo naučili u prošlosti, a oni će napraviti promjene kada shvate da ih mogu napraviti, da imaju tu moć. Ovaj projekt će osnažiti ljude. Mene je osnažio.”

U opisu projekta ‘We the People’ stoji da ova animirana serija podučava djecu osnove prava i građanstva uz optimistične pjesme popularnih glazbenika kao što su Janelle Monáe, H.E.R., Adam Lambert, Brandi Carlile itd. dok su Barack i Michelle Obama pojavljuju u ulozi izvršnih producenata.

 

Komentiraj