Povodom desete godišnjice projekta Lijepa naša Sava u Gradu Sisku je predstavljena pametna klupa u znak zahvale lokalnoj zajednici za dugogodišnju podršku projektnim aktivnostima.

Nakon što je prva predstavljena u Gradu Zagrebu, svoju pametnu klupu je dobio i Grad Sisak. Na njoj se mogu puniti elektronički uređaji, pri spajanju na internet putem pametne klupe otvara se i mrežna stranica Lijepa naša Sava s pregledom ključnih aktivnosti tijekom deset godina projekta.

“Uistinu smo ponosni što je u prošlih deset godina projekt Lijepa naša Sava postigao tako velik uspjeh i okupio gotovo 60 partnera na državnoj i mjesnoj razini. Upravo se njima na simboličan način želimo zahvaliti postavljanjem pametnih klupa u trajno vlasništvo. Naš je desetogodišnji cilj bio poticanje građana na povratak rijeci Savi te podizanje svijesti o važnosti njezina očuvanja. Gledajući rezultate projekta u prošlih deset godina, kad smo tijekom 31 održanoga sajma okupili 150 izlagača te više od 100 000 posjetitelja, možemo zaključiti da je taj cilj uspiješno ostvaren. Osim što je izvrstan pokazatelj uspiješnosti projekta, deseta je godišnjica i svojevrstan poticaj za sve buduće aktivnosti tvrtke na području zaštite voda i vodnih bogatstava“, rekao je Bruno Jelić, predstavnik Coca-Cole HBC Hrvatska.

Coca-Colin projekt se u Republici Hrvatskoj provodio u gradovima uz rijeku Savu – Zagrebu, Sisku, Slavonskome Brodu i Županji te se aktivno bavio promicanjem važnosti očuvanja savskog kraja i poticanjem kontinentalnoga turizma.

“Iznimno mi je drago što smo uspostavili izvrsnu suradnju s Coca-Colom HBC Hrvatska na zajedničkim projektima i da već drugu godinu surađujemo na projektu Lijepa naša Sava koji se odvija u sklopu s manifestacije Bojevi za Sisak A. D. 1593. Donacijom pametne klupe Coca-Cola HBC doprinijet će poboljšanju kvalitete ponude i svakako podignuti razinu zadovoljstva posjetitelja koji će imati mogućnost korištenja svim funkcijama klupe“, prokomentirala je Milijana Borojević, direktorica Turističke zajednice grada Siska.

“Zahvaljujem Coca-Coli HBC Hrvatska što surađuje s institucijama u Sisku i kao društveno odgovorna tvrtka pokazuje senzibilitet za potrebe lokalne sredine. Donacija pametne klupe razveselit će Siščane, ali i sve druge putnike namjernike. Nadam se da će se suradnja na zajedničkim projektima nastaviti i ubuduće na zadovoljstvo Coca-Cole i Siska“, izjavio je zamjenik gradonačelnice Marko Krička.

Projekt Lijepa naša Sava nastavlja se u Županji i Slavonskome Brodu.

Više informacija potražite na Facebooku i na mrežnoj stranici www.lijepanasasava.hr.

Komentiraj