Muzej iluzija

FOTO: ZABAVA ZA SVE UZRASTE U Gradu Zadru je otvoren Muzej iluzija!

Zadarski Muzej iluzija danas je otvorio svoja vrata na adresi Poljana Zemaljskog
odbora 2 te posjetiteljima željnim dobre zabave ponudio intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo s pregršt novih, još neviđenih iluzija.

Fascinantni svijet iluzija koji ovaj muzej pruža posebno je osmišljen kako bi poljuljao
povjerenje u osjetila posjetitelja te predstavlja mjesto koje donosi zabavu za sve generacije; djecu, roditelje, parove, djedove, bake, kao i zanimljivu nadopunu turističke ponude Grada Zadra.

Prvi posjetitelji su tako imali prilike hrabro uskočiti u vrtlog iluzija u tunelu Vortex, koji je prvi tunel te vrste u ovom dijelu Europe. Vortex je iznenadio svakoga tko je pokušao proći kroz rotirajući cilindar u nastojanju da napravi sljedeći korak po potpuno ravnoj i stabilnoj površini. Posjetitelje je oduševila i soba ogledala koja, zahvaljujući različitim oblicima i kutovima reflektiranja, izobličuje predmete i osobe koje zrcali, pružajući jedan nov i neobičan pogled na stvarnost te brojni drugi zabavni eksponati.

Muzej iluzija u Zadru ove će sezone zasigurno postati jedno od najpopularnijih gradskih destinacija, a brojni posjetitelji će svoje doživljaje u Muzeju moći fotografirati i čak podijeliti na društvenim mrežama.

Radno vrijeme muzeja je svaki dan od 9 do 24 sata.

Muzej iluzija
Vortex
Muzej iluzija
Nakrivljena soba
Muzej iluzija
Soba sa stolicom

Komentiraj