FOTO: Više od 4.5 tisuće poslovnjaka na MAGENTA 1 B2B RUN utrci u Zagrebu

facebook.com

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće poslovno okupljanje u Hrvatskoj na Zagrebačkom velesajmu okupilo je više od 4 500 sudionika iz gotovo 250 kompanija iz privatnog i javnog sektora iz Hrvatske.

Uz podršku kolega i brojnih navijača prvo mjesto u kategoriji malih poduzeća osvojila je ekipa Dovikivati d.o.o.–Shoutem, u kategoriji srednjih poduzeća Decathlon Zagreb, a ekipa Opće bolnice Zabok i Bolnice hrvatskih veterana dominirala je među velikim kompanijama.

U pojedinačnoj konkurenciji prvi su do cilja stigli Nikolina Šustić Stanković iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. i Matija Grabrovečki iz Opće bolnice Zabok i Bolnice hrvatskih veterana

Nagrada za NajFit tim pripala je Manning Croatia d.o.o. timu u kategoriji malih poduzeća, Johnson&Johnson d.o.o. među srednjim te ekipi Hrvatskog Telekoma d.d. za koju je trčalo čak 484 zaposlenika u kategoriji velikih kompanija.

“Zagrebačko izdanje ovog poslovnog okupljanja potvrdilo je da je MAGENTA 1 B2B RUN poslovni događaj godine koji na jednom mjestu okuplja najveći broj kompanija i zaposlenika. Ovako veliki odaziv potvrđuje da su kompanije prepoznale da MAGENTA 1 B2B RUN doprinosi poboljšanju međusobne komunikacije zaposlenika i izgradnju zajedništva u poslovnim organizacijama“, izjavila je Dijana Vetturelli, MAGENTA 1 B2B RUN događanja.

“Gotovo 500 zaposlenika Hrvatskog Telekoma sudjelovalo je na zagrebačkom događanju, a u sva četiri grada trčalo je više od 700 djelatnika Hrvatskog Telekoma. Nedavno smo proveli istraživanje o zadovoljstvu zaposlenika naše kompanije sudjelovanjem u utrci koje je pokazalo da više od 95 posto ispitanika smatra da bavljenje sportom poboljšava produktivnost na radnom mjestu, a jednaki postotak ih smatra da sudjelovanje u događaju pozitivno utječe na zadovoljstvo korporativnom kulturom kompanije u kojoj rade,“ izjavila je članica Uprave i glavna direktorica za ljudske resurse Hrvatskog Telekoma, Marija Felkel.

MAGENTA 1 B2B RUN namijenjena je isključivo poslovnoj zajednici te na jednom mjestu okuplja zaposlenike različitih kompanija, koji su udruženi u ekipe od najmanje tri trkača te zajedno izvan radnog mjesta jačaju timski duh i grade bolju povezanost.

Ovo jedinstveno poslovno okupljanje održava se treću godinu zaredom, a Zagreb je četvrti u nizu gradova u kojima se održava MAGENTA 1 B2B RUN. Prije Zagreba poslovnjaci su se okupili u Osijeku, Rijeci i Splitu te ih je ukupno u četiri grada sudjelovalo gotovo 6 000.

Komentiraj