Robin Pretković

FOTO: Vesna SPOSA predstavlja kolekciju za jesen/zimu 2017

Kako spojiti bezvremensku ljepotu krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna SPOSA koja je za jesen/zimu 2017 svoju kolekciju snimila u bajnoj Opatiji.

Svoju je dugogodišnju reputaciju potvrdila je predstavivši svojstven profinjen i atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica. U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote koja se ocrtava čistim i jasnim linijama, koje su ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima.

Kroz dvadesetipetogodišnji rad Vesna SPOSA je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja. Ove jeseni i zime i dalje su atraktivne nepogrešive ‘statement’ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.

Nadahnuće za fotogaleriju nedvojbeno je bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i najposebnijeg hrvatskog hotela na sjevernom Jadranu te proljetna atmosfera parka Angiolina koji se proteže oko njega.

Fotografije kolekcije i ovaj put potpisuje Robin Pretković, a suradnja je nastavljena i s modelima. Haljine su ponosno nosile Ivana Mišura, bivša Miss Universe Hrvatske i Nikolina Miletić Minovska koje sa svojom elegancijom, samouvjerenošću i ljepotom savršeno odražavaju viziju poznate hrvatske dizajnerice.

FOTO: Robin Pretković

MODELI: Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska

FRIZURA: Davor Perman

MAKE UP: Reviderm

HALJINE: Vesna SPOSA

Komentiraj