FOTO: Poznati japanski restoran Takenoko otvoren na novoj lokaciji u Zagrebu

Duško Vlaović

Poznati japanski restoran Takenoko otvoren je na novoj lokaciji u Zagrebu.

Nova japanska priča kultnog zagrebačkog okupljališta otvorena je na adresi Masarykova 22.

Takenoko je godinama usavršavao svoje poslovanje i dosljednost u kvaliteti, profilirao se u sam vrh zagrebačke restoranske scene postavši tako svojevrsnim gradskim fenomenom.

Kultno zagrebačko okupljalište zaljubljenika u japansku kuhinju nakon 15 godina postojanja moći će se pronaći isključivo na adresi Masarykova 22.

Na novoj lokaciji svoje specijalitete i dalje će pripremati dugogodišnji chef kuhinje Motohiko Mochizuki zajedno sa Mariom Obrovcem i njihovim provjerenim timom.

Odabirom najkvalitetnijih svježih namirnica, uvijek besprijekornom uslugom i
vrhunskim delicijama, Takenoko je nametnuo visoke standarde gastronomske ponude u
Zagrebu.

Jedan od najboljih japanskih restorana proširio je svoju ponudu te tako na novom izmijenjenom meniju možete pronaći uni-ikra morskog ježa, koja je gastro hit u svijetu te wagy beff, ramen soup i ostala japanska jela koja su osmislili chefovi.

Ono što će vas zasigurno razveseliti je i nova ponuda koktela i pića koje su zajedno sa barmenima restorana Takenoko osmislili grupa Ros Solis G&T na čelu s Marinom Nekićem.

Očekuje vas prezentacija nekoliko koktela restorana Takenoko, među kojima se posebice ističe Old fashion Takenoko – koktel s japanskim viskijem starim 15 godina, u čast petnaeste godišnjice restorana.

Za ekskluzivan i originalan interijer na čak 300m2 zaslužan je zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, iza kojeg stoji mladi talentirani dvojac – arhitekt Paulo Valčić i dizajner interijera Boran Petljak. Promišljenim projektom prostoru su udahnuli sofisticiranu zen atmosferu restorana velikih svjetskih metropola.

Nova lokacija Takenoka u užem centru grada zasigurno će postati omiljena destinacija
svih zaljubljenika u egzotične okuse.

Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
Duško Vlaović
[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]