Maja Kljaić

FOTO: MOVADO Bojana Gregorić Vejzović predstavlja najelegantniji modni dodatak

Umjetnost je širok pojam koji se može definirati i tumačiti na različite načine.

Ona obogaćuje naš život i čini ga mnogo zabavnijim. Zasigurno najljepši spoj umjetnosti ove godine jest suradnja glumice Bojane Gregorić Vejzović i Movado satova.

Bojana Gregorić Vejzović, kao jedna od najboljih hrvatskih kazališnih, filmskih i televizijskih glumica, za sebe bira samo najbolje, stoga i ne čudi odabir satova popularnog švicarskog brenda za koje kaže da “jednako posebno i lijepo izgledaju u svim prilikama”, a njezinim odjevnim kombinacijama daju “završnu profinjenu notu”.

Satovi su naime odavno prestali imati isključivo funkcionalnu ulogu, dok su i estetika postali podjednako važni, što je Movado među prvima shvatio i primijenio na svoj prepoznatljivi dizajn. Njihovi satovi prava su mala umjetnička remek-djela te istinsko oličenje minimalizma i suptilne elegancije.

Ženstveni modeli u luksuznoj zlatnoj i modernoj srebrnoj nijansi namijenjeni nježnijem spolu, toliko su sofisticirani da bez premca mogu konkurirati bilo kojem nakitu.

Osobnost, elegancija i suptilni seksipil su karakteristike koje posjeduju i Bojana Gregorić Vejzović i Movado satovi.

Movado osnovan je 1881. godine u Švicarskoj, svijetsku slavu stekao je zahvaljujući svom kultnom Museum brojčaniku. Osoba zaslužna za njegov dizajn je umjetnik Nathan George Horwitt, koji je prije točno 70 godina dizajnirao jednostavni sat crne boje i čistih linija, čija se posebnost ogleda u brojčaniku koji nije imao kazaljke, već samo jednu zlatnu točku na poziciji 12, kao simbol sunca.

Movado ima svoj vlastiti muzej koji je osnovala grupa internacionalnih umjetnika Bauhaus škole 1919. godine pod geslom ‘Jednostavnost, stil, funkcija’ te je ponosni nositelj više od 100 patenata i 200 međunarodnih nagrada za dizajn i tehnologiju u području urarstva.

Ekskluzivni zastupnik za Republiku Hrvatsku je P-Grupacija.

Make Up: Žana Kožul

Hair: Ivan Pervan za Ruža Kerastase

Foto: Maja Kljaić

Komentiraj