Caffee Bar Finjak

FOTO: CAFFE BAR FINJAK Poznati zagrebački kafić predstavlja novo ruho

Već poznato zagrebačko okupljalište, Caffee Bar Finjak, otvara svoj novo uređeni prostor.

Novi prostor obiluje sa pregršt predivnih dekorativnih, ali funkcionalnih elemenata, vrlo ležerno i nepretenciozno stvarajući prostor u kojem svatko želi provesti svoje vrijeme u ugodnoj atmosferi. Vizualno raskošan, prostor spaja mnoge različite stilove, od Rococoa preko baroka i bidermajera, koketirajući sa secesijom i raznim drugim elementima.

Ugođaj profinjenog starozagrebačkog ambijenta mijenja svoj ugođaj i ovisno o dobu dana, od pastelnih tonova ujutro do toplih tonova uz mnogobrojne lustere koji krase stropove navečer.

“Jako volimo uređivati prostore i kako se godinama u obitelji bavimo i antikvitetima, odlučili smo svoje strasti i ljubavi spojiti u jednu novu priču na posebnom mjestu – u našem novom ‘Finjaku’. Uvijek nam je bitno da naši gosti osjećaju kako se u našem prostoru mogu opustiti i uživati u svojim svakodnevnim ritualima te da će ih nas interijer povesti na putovanje u neko drugo vrijeme“, rekao je vlasnik Denis Svirać.

Uz odličnu kavu, uživajte u posebnom doručku te selekciji francuskih čajeva koje možete kušati u novom ambijentu u kojem ste dobrodošli (Vlaška ulica 78.).

Komentiraj