FOTO: Brojni poznati na otvorenju 6. Elle Fashion Film Festivala

Robert Gašpert i Ivana Kaurloto, facebook.com

Koktelom dobrodošlice u zelenom ambijentu kina Tuškanac i projekcijom filma ‘Christian Louboutin; The world’s most luxurious shoes’ započeo je šesti Elle Fashion Film Festival koji se održava od 2. do 4. lipnja.

Crvenim tepihom festivala prošetali su mnogobrojni umjetnici, manekenke, modni dizajneri i glumci: Keti Balogh, Judita Franković, Petra Kurtela, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Korana Gvozdić, Luka Grubišić i Lana Puljić, Twins by Begović &Štimac, Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić iz Boudoira, Mara Bratoš i mnogi drugi.

Uzvanike koji su se okupili na otvorenju omiljenog festivala oduševio je film ‘Christian Louboutin’. Luksuzne cipele lako prepoznajemo po njihovom jarkocrvenom potplatu, ali tko je kreativni um iza ovog planetarno prepoznatog brenda? Nato pitanje odgovara film o svijetu francuskog dizajnera i perfekcionista Christiana Louboutina.

Šesto izdanje Elle Fashion Film Festivala predstavlja bogati program zanimljivih filmova i panel diskusija. Kultni Jean Paul Gaultier, neprežaljeni Alexander McQueen, glamurozni Christian Louboutin, briljantni Raf Simons iz Diora (…) predstavljaju se u filmskim djelima, koja će na festivalu doživjeti svoju hrvatsku premijeru.

Istaknimo impresivan film o desetljećima modnog stila ‘Made in Italy’ i filmsku priču o Iris Apfel, devedesetdvogodišnjoj poslovnoj ženi i dizajnerici, koja je uređivala Bijelu kuću za devet američkih predsjednika i vlastitim primjerom do danas svjedoči kako dobar stil ne poznaje godine.

I ove godine festival je donio popularne naslove sve bogatije i sve relevantnije scene modnih dokumentarnih filmova.

Festival se nastavlja projekcijama u subotu, a ulaz je besplatan…

Robert Gašpert i Ivana Kaurloto
Keti Balogh
Robert Gašpert i Ivana Kaurloto
Tihana Harapin Zalepugin
Robert Gašpert i Ivana Kaurloto
Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić
Robert Gašpert i Ivana Kaurloto
Twins by Begović i Štimac
Robert Gašpert i Ivana Kaurloto
Anita Dujić
[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]