Dinamo saznao prvog suparnika u novoj europskoj sezoni

Aktualni prvak Hrvatske Dinamo će u prvom kolu kvalifikacija Lige prvaka igrati protiv Valura, odlučio je ždrijeb koji je održan u švicarskom Nyonu.

Plavi će prvu utakmicu igrati u Maksimiru 6. ili 7. srpnja dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije kod prvaka Islanda.

Potencijalni suparnici Plavih prema unaprijed određenim skupinama još su mogli biti Linfield (NIR), Hibernians (MLT) te pobjednik pretkvalifikacija u kojima od 22. do 25. lipnja sudjeluju Folgore (SMR), Priština (KOS), HB Tórshavn (FRO) i Inter Club d’Escaldes (AND).

Ždrijeb drugog kola kvalifikacija Lige prvaka u kojem će pobjednik dvoboja Dinama i Valura također biti nositelj na rasporedu je sutra od podne, a termini odigravanja prvih susreta su 20. i 21. srpnja dok su uzvrati predviđeni 27. i 28. srpnja.

Sutra od 13:30 će svoje suparnike saznati i preostali hrvatskih predstavnici u europskim natjecanjima. Osijek, Rijeka i Hajduk kao nositelji sudjeluju u drugom kolu kvalifikacija novoosnovane Konferencijske lige, a na travnjake će prvi put istrčati 22. srpnja.

Krznar: “Očekuje nas relativno nepoznat protivnik”

Ždrijeb 1. kola kvalifikacija Lige prvaka:

Komentiraj