Krznar: “Očekuje nas relativno nepoznat protivnik”

Sportski direktor i trener Dinama Damir Krznar prokomentirao je današnji ždrijeb prvog kola kvalifikacija Lige prvaka koji je Plavima za suparnika donio aktualnog prvaka Islanda Valur. Prva utakmica igra se u Zagrebu 6. ili 7. srpnja dok je uzvrat na rasporedu tjedan dana kasnije.

Krznar je nakon ždrijeba izjavio: “Očekuje nas jedan malo dalji put u Reykjavik. Već sinoć kada smo saznali podgrupe bili smo zadovoljni. Sva četiri protivnika su bila relativno lagana odnosno točno toliko lagana ukoliko budemo ozbiljni, studiozni, spremni i željni biti pobjednici u srazu nakon te dvije utakmice. Vjerujem da ćemo to i biti. Očekuje nas relativno nepoznat protivnik, ali imamo dovoljno vremena spremit se i prostudirat protivnika te vjerujem da ćemo proći u sljedeći krug natjecanja.”

Detaljnije suparniku je dodao: “Oni su već u natjecateljskom ritmu. Već šest ili sedam kola je prošlo kod njih. Igraju vrlo dobro, trenutno su drugi na ljestvici sa samo jednim porazom, a ostalo su pobjede. To je sigurno plus za njih, ali kvaliteta je neusporedivo na našoj strani. Na nama je samo to potvrditi.”

Prva utakmice igra se u Zagrebu: “Priželjkivali smo prvu utakmicu u gostima, čisto iz praktičnog razloga da nam eventualni reprezentativci, ako se tako poklopi, budu spremni u Zagrebu. Da ih ne opterećujemo s tim daljim putem, ali što je tu je.”

O prijelaznom roku je izjavio: “U domeni dolazaka ništa se nije promijenilo. Duje Čop je praktički u treningu, dobio je dozvolu svog kluba, ali tek 30.6. zbog administrativnih prepreka može potpisati ugovor. U pregovorima smo da pokuša izići iz tog ugovora ranije. Slična situacija je s Gojakom. Ništa novo oko i odlazaka, nadam se da će tako i ostati. Skratili smo popis igrača s kojima radimo na 28 igrača uz četiri vratara. Od juniora su tu Baturina, Vasilj, Janković, Šaranić i Horkaš.”, zaključio je Krznar.

Komentiraj