DARIA LORENCI FLATZ: ‘Nemam nikakvih problema u trudnoći’

Zarko Basic/PIXSELL

Glumica Daria Lorenci Flatz u tridesetidevetoj godini života očekuje dijete, novopridošlici u obitelji vesele se njen suprug Emil i šestogodišnji blizanci Mak i Fran, piše story.hr.

Trudnoća je došla iznenadno, zbog problema sa štitnjačom liječnici su joj rekli kako su male šanse da će ponovno iskusiti  čari roditeljstva, no “čudo se dogodilo”.

Prvakinja zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta priča kako trudnoća prolazi bez problema, dok može nastavit će glumiti, raditi u dramskoj radionici…

  • “Na sreću, nemam nikakvih problema u trudnoći, a to je najvažnije. Štoviše, odlično se osjećam. Još mjesec dana igrat ću svoje već uhodane predstave, dramu „Lulu“ te odlično prihvaćenu predstavu „5žena. com“. To mi nije nikakav problem  problem, čak me veseli svaka nova izvedba i druženje s kolegama. Isto tako, nastojat ću do samog kraja trudnoće raditi u dramskoj radionici „4 sobe“  gdje sam mentorica mališanima koji se žele okušati u glumi. Kad vidim koliko rade i trude se, srce mi je veliko kao kuća. Svaki njihov uspjeh slavim kao da je moj vlastiti , pa sam tako bila presretna kada su neki naši polaznici primljeni u film ili u seriju Horvatovi koja se prikazuje na RTL–u”, rekla je

 

Istaknula je kako su njezini sinovi priželjkivali sestru, već su ‘skrojili planove kako će se zabavljati’, no nakon što su im objasnili kako dolazi dječak svi su s veseljem prihvatili ovu sretnu vijest.

Komentiraj